Myytävät tuotteet

Pesuaineet

PesupähkinäLuontomuseo on Iisalmessa ainoa paikka, josta voit saada itämaista tuttuja pesupähkinöitä.

Pesupähkinät ovat sapindus-sukuun kuuluvan puun hedelmiä, jotka kasvavat trooppisilla alueilla ympäri maailman. Nimestään huolimatta ne eivät ole pähkinöitä, vaan luumarjoja. Ne ovat syömäkelvottomia, mutta niitä on käytetty vuosituhansia luonnonmukaisessa lääkinnässä ja pesuaineena Intiassa. Lisätietoa!

Sopii erinomaisesti pyykinpesuaineeksi niille jotka ovat allergisia ns. normaaleille pesuaineille.

Linnunruoka

Museolta saa myös auringonkukan siemeniä.

Muut tuotteet

Näiden lisäksi museolta voi ostaa luontoaiheisia kortteja, lintulautoja, julisteita ym.

Pöntöt

Luontomuseolla on myytävänä edullisia ja laadukkaita linnunpönttöjä. Lentoaukon halkaisijat ovat 28 mm ja 32 mm. Aukon ympärillä on metallinen suojalevy, joka tehokkaasti estää käpytikan tai oravan ryöväämästä pesän. Pudistamista varten pohjan saa näppärästi avattua. Katto on säänkestävää filmivaneria.

Linunpöntöt ovat tällä hetkellä loppuneet, saamme niitä lisää ensi kevääksi.

Linnunpöntön lentoaukon suojus lentoaukon suojus

Saimme taas erän linnunpönttöjen suojarenkaita. Hinta on vähän noussut eli nyt saadut suojalevyt maksavat 80 sent/kpl