Myytävät tuotteet

Pesuaineet

PesupähkinäLuontomuseolta voi hankkia pesupähkinöitä.

Pesupähkinät ovat sapindus-sukuun kuuluvan puun hedelmiä, jotka kasvavat trooppisilla alueilla ympäri maailman. Nimestään huolimatta ne eivät ole pähkinöitä, vaan luumarjoja. Ne ovat syömäkelvottomia, mutta niitä on käytetty vuosituhansia luonnonmukaisessa lääkinnässä ja pesuaineena Intiassa. Lisätietoa!

Sopii erinomaisesti pyykinpesuaineeksi niille jotka ovat allergisia ns. normaaleille pesuaineille.

Muut tuotteet

Museolta voi ostaa luontoaiheisia kortteja, julisteita, sukkia ym.

Pöntöt

Luontomuseolla on myytävänä edullisia ja laadukkaita linnunpönttöjä. Lentoaukon halkaisija on 32 mm. Aukon ympärillä on metallinen suojalevy, joka tehokkaasti estää käpytikan tai oravan ryöväämästä pesän. Pudistaminen tapahtuu iroitettavan katon kautta, joka on säänkestävää filmivaneria. Linnunpöntön hinta on 7 €/kpl.

Linnunpöntön lentoaukon suojus lentoaukon suojus

Meiltä löytyy myös linnunpönttöjen suojarenkaita. Sen halkaisija on 32 mm. Hinta on 0,80 €/kpl